Tule löydetyksi

Jos olet aktiivisesti työnhaussa, on sinun etusi, että tulet löydetyksi, kun työkokemustasi vastaava työpaikka aukeaa. Näin varmistat, että löydämme sinut ja CV:si, kun etsimme sopivia kandidaatteja tietokannastamme.

Rekisteröi CV:si

Miten varmistan, että CV:ni löydetään?

Kirjaudu Omille Sivuillesi ja valitse kohta CV pankki. Voit liittää useamman CV:n tilillesi ja valita työpaikkaa hakiessasi niistä sopivimman. Näin säästät aikaasi jatkossa ja voit hakea työpaikkoja helposti myös mobiililaitteella, kun liitteesi ovat jo valmiina tililläsi. Muistathan nimetä dokumentit selkeästi.

Esimerkki: Maija Meikalainen_CV_ENG. Suosittelemme tallentamaan dokumentit aina PDF muotoon.

Tiivistä kohtaan "Kerro itsestäsi lyhyesti", mitkä ovat vahvimpia osaamisalueitasi ja millaista työtä etsit. Käytössäsi on vain 500 merkkiä, joten lyhyt "hissipuhe" riittää mainiosti. Erityisen tärkeää on täyttää kohta ”Osaamisalueet” mikäli omaat alaasi liittyvät oleellisesti liittyvää ohjelmisto-osaamista tai hallitset ohjelmointikieliä.

”Koulutus” -kohtaan kannattaa lisätä ainakin korkein- tai viimeisin koulutus. Samoin kohtaan "Työkokemus" kannattaa lisätä ainakin viimeisin työkokemus, erityisesti jos haet saman alan työtehtäviä. Kielitaito ja ajokortti on hyvä lisä, jos haet töitä joihin niitä vaaditaan.

Onko tietojen täyttäminen pakollista?

Ei ole. Pitkien lomakkeiden täyttäminen on tylsää, ymmärrämme sen. Siksi emme vaadi sitä hakeaksesi töitä. Edellytyksenä hakemiselle on rekisteröityminen järjestelmään ja CV:n liittäminen profiiliisi. Tämä riittää meille, sillä haluamme tehdä hakemisen kauttamme mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi kokemukseksi.

Miksi täyttäisin CV-tietoni järjestelmään?

Jos olet aktiivisesti työnhaussa, suosittelemme tietojesi tallentamista järjestelmään CV:n lisäksi. Vaikka järjestelmämme "skannaa" CV:si sisällön automaattisesti, niin myönnettäkön, ettei se toimi saumattomasti. Jos siis haluat, että varmasti löydämme sinut tietokannastamme etsiessämme juuri sinunlaistasi kandidaattia tehtävään, joka voisi olla unelmaduunisi - täytä tietosi!

Jaa artikkeli