Työnhaku kauttamme

Haluamme olla ykkösvalintasi, kun etsit yhteistyökumppania urasi alussa, sillä haluamme auttaa sinua työllistymään omalle alallesi, kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi! Lue, kuinka työnhaku kauttamme käytännössä toimii!

Etsitkö uusia haasteita? Katso kaikki avoimet työpaikkamme!

Miksi hakea töitä kauttamme?

Olemme erikoistuneet välittämään asiantuntijatason töitä opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työkokemuksen omaaville nuorille ammattilaisille. Kauttamme löydät oman alan töitä!

Asiakasyrityksemme toimivat monilla eri toimialoilla ja tarjoavat hyviä kehitysmahdollisuuksia. Urasi voi lähteä nousukiitoon vuokratoimeksiannosta, eli konsulttitehtävistä, tai voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Kolme tapaa hakea töitä kauttamme

Voit selata avoimia työpaikkojamme perinteiseen tapaan ja hakea sinua kiinnostavia positioita. Toinen vaihtoehto on aktivoida duunivahtimme, jolloin saat ilmoituksen sähköpostitse ainoastaan sinua kiinnostavista työpaikoista. Kolmas tapa on rekisteröidä CV:si tietokantaamme ja varmistaa sen löydettävyys.

Voit valita sinulle sopivimman tavan hakea töitä. Jos kuitenkin etsit aktiivisesti töitä, suosittelemme yhdistämään kaikki kolme tapaa!

Osa-aikaiset työpaikat

Osa-aikainen vuokratyö voi olla menestyksekkään uran alku! Vuokratyön kautta saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi, kerryttää arvokasta työkokemusta ja "jalan ovenväliin työelämään." Saat runsaasti kokemusta ja kontakteja, ja asiakasyritys voi myös palkata sinut omaksi työntekijäkseen.

Kokoaikaiset työpaikat

Urasi voi lähteä nousukiitoon kokoaikaisesta vuokratoimeksiannosta eli konsulttitehtävistä. Työsuhteen aikana tutustut paremmin yritykseen sekä työyhteisöön ja saat erinomaista työkokemusta, jonka perusteella asiakasyritys voi haluta rekrytoida konsultin osaksi ydintiimiään. Henkilöstövuokrauksen lisäksi tarjoamme myös rekrytointeja, jolloin työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Löydä uusia haasteita kauttamme!

Osa-aikatyötä tai kokoaikaista positiota vailla, opiskelija tai jo kokemusta kerryttänyt - me löydämme sinulle oman alasi töitä! Tutustu avoimiin työpaikkoihimme toinen toistaan kiinnostavammissa yrityksissä.

Katso kaikki avoimet työpaikat
Jaa artikkeli