Vinkit työnhakuun

Millainen on hyvä CV? Mitä kaikkea työhakemuksen tulisi sisältää? Kuinka valmistautua työhaastatteluun? Nappaa ammattirekrytoijien vinkit ja loista työnhaussa!

Millainen on hyvä CV?

Kielitaito, työkokemus, vapaaehtoistyö, harrastukset, työkalut, tutkinnot... mitä kaikkea CV:hen kuuluu listata? Lue, mitä kaikkea ansioluetteloon kannattaa sisällyttää ja miten opiskelijan ja kokeneemman osaajan ansioluetteloiden tulisi erota toisistaan.

Tällainen on hyvä CV

Rekrytoijan vinkit työnhakuun

Olipa kyseessä CV:n päivittäminen, LinkedIn-profiilin tekeminen tai työhaastatteluun valmistautuminen, ammattirekrytoijamme jakaa vastaukset työnhaun yleisimpiin kysymyksiin.

Poimi vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Näin valmistaudut kompetenssipohjaiseen työhaastatteluun

Tiedätkö, mikä on kompetenssipohjainen työhaastattelu? Ei hätää, sillä rekrytoinnin ammattilainen Fanny jakaa kirjoituksessaan kaiken oleellisen, jotta voit loistaa seuraavassa haastattelussasi.

Lue Fannyn kirjoitus

Vetovoimaisen työhakemuksen ABC

Hakemuksen rustaaminen on usein se pakollinen paha, minkä takia työnhaku saattaa viivästyä ja pahimmassa tapauksessa jäädä kokonaan tekemättä. Nappaa 10 loistavaa vinkkiä, joiden avulla seuraava hakemuksesi kirjoittaa itse itsensä!

10 vinkkiä hyvään työhakemukseen
Jaa artikkeli