Henkilöstövuokraus

Milloin henkilöstövuokraus kannattaa? Miten yritys voi siitä hyötyä ja miten se käytännössä toimii? Tutustu henkilöstövuokrauksen saloihin ja ymmärrä, mihin positioihin sitä kannattaa hyödyntää!

Oletteko osaavaa kumppania vailla? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Milloin henkilöstövuokraus kannattaa?

Henkilöstövuokraus on järkevä ratkaisu monenlaisissa tilanteissa. Sen avulla yrityksesi voi paikata vanhempainvapaita, sairauslomia ja ruuhkahuippuja, tai esimerkiksi löytää parhaan tekijän avoimiin tehtäviin rekrytoinnin asiantuntijan avulla. Lisäksi henkilöstövuokrauksen avulla voit säästää aikaasi ulkoistamalla työsuhteen hallinnolliset tehtävät meille.

Näin henkilöstövuokraus toimii

Henkilöstövuokraus lähtee aina asiakkaan tarpeen kartoituksesta ja haettavan profiilin määrittelystä. Profiilin perusteella suoritetaan laadukas ja tehokas rekrytointiprosessi, jonka tuloksena esittelemme potentiaalisimmat kandidaatit asiakkaalle.

Lopullisen valinnan tekee aina asiakas. Me laadimme työsopimuksen ja huolehdimme kaikista työsuhteen asioista, kuten työnantajavelvoitteista ja työterveyshuollosta.

Kenen vastuulla vuokratyöntekijä on?

Henkilöstövuokrausyritys kantaa vastuun työntekijästä. Vuokratyöntekijän lähiesimies on Academic Workin konsulttipäällikkö, eli Consultant Manager, joka toimii yhteyshenkilönä asiakasyrityksen ja vuokratyöntekijän välillä ja huolehtii kaikista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Asiakasyrityksen vastuulle jää ainoastaan vuokratyösuhteen aikana tehtävään perehdyttäminen, työvälineet sekä tehtävien suorittamisen arviointi.

Voiko vuokratyöntekijän rekrytoida?

Vaikka henkilöstövuokrauksen vuokratyösuhteet ovat määräaikaisia, on asiakasyrityksellä halutessaan mahdollisuus rekrytoida konsultti yritykseensä milloin vain. Tämä on jopa toivottavaa ja osoitus siitä, että olemme onnistuneet yhdistämään oikean henkilön oikeaan tehtävään.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Nuorten ammattilaisten henkilöstövuokraus

Opiskelijat ovat erinomainen lisäresurssi, kun kaipaat osa-aikaista työvoimaa. Konsulttimme ovat uransa alussa olevia kunnianhimoisia nuoria ammattilaisia, joiden osaaminen on ajan tasalla.

He haluavat edetä urallaan ja näyttää kykynsä, minkä takia he hoitavat tehtävänsä taitavasti ja tunnollisesti, luovat suhteita ja verkostoituvat.

Olemme Hyvä Työpaikka -auktorisoitu työnantaja

Academic Work on Hyvä työpaikka - auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja työnantaja. Auktorisointi kertoo, että olemme viisas valinta työn ja tekijän yhdistämiseksi.

Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ovat ammattimaisia ja vastuullisia kumppaneita, jotka toimivat aina voimassa olevan lainsäädännön mukaan. Hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Jaa artikkeli