IT-alan rekrytointi

Vaikeuttaako työntekijän markkinat IT-osaajien rekrytointia? Onneksi IT-alan nuoriin ammattilaisiin erikoistunut rekrytointitiimimme löytää, houkuttelee ja rekrytoi parhaat tekijät puolestasi. Tutustu IT-osaajien rekrytointipalveluumme ja anna meidän huolehtia haastavista rekrytoinneista jatkossa!

Oletko IT-alan osaajaa vailla? Ota yhteyttä!

ALAAN ERIKOISTUNUT TIIMIMME PALVELEE IT-REKRYTOINNEISSA

Rekrytoimme IT-alan ammattilaisia ensisijaisesti 0-5 vuotta alan työkokemusta vaativiin asiantuntijatehtäviin. Sekä IT-tiimimme että IT-alan osaajien etsintään erikoistuneet IT-Sourcerimme tuntevat alan ja osaavat tunnistaa tulevaisuuden kyvyt. Haastattelemme ja työllistämme IT-alan opiskelijoita, vastavalmistuneita ja alan ammattilaisia IT/ICT-alan tehtäviin päivittäin.

IT-REKRYTOINTI VS. -HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Rekrytointipalvelumme palvelevat, kun etsitään jo työelämässä olevaa uransa alkuvaiheessa olevaa, mutta jo asiantuntevaa IT-alan osaajaa kehittymään yrityksen avainpelaajaksi.

Nuoren IT-ammattilaisen osa-aikainen tai kokoaikainen henkilöstövuokraus taas sopii erityisesti tilanteeseen, kun henkilöstötarpeen tai projektin keston määrittely on haastavaa, tai kun yrityksen kasvuvauhti ja siten työllistämismahdollisuudet tulevaisuudessa ovat riippuvaisia esimerkiksi projektien tai asiakastilauksien määrästä.

Vuokratoimeksiannon päätyttyä, tai jopa sen aikana, työnantajalla on mahdollisuus vakinaistaa työsuhde näin halutessaan. Henkilöstövuokraus onkin erinomainen tapa varmistua henkilön soveltuvuudesta tehtävään sekä yrityskulttuuriin. Kutsumme tapaa Try-and-Hire menettelyksi.

Asiantuntijamme auttavat oikean palvelun valinnassa

Sinun ei suinkaan tarvitse tietää, mikä on yrityksellesi järkevin vaihtoehto. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi, kun pohdit eri menettelyjen hyötyjä ja vaikutuksia. Ota yhteyttä, niin IT-alaan erikoistunut asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja auttaa kartoittamaan yrityksesi tarpeet.

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle!
Jaa artikkeli