Kaupallisen alan rekrytointi

Onko yritykselläsi tarve myynnin, taloushallinnon, HR:n, markkinoinnin tai projektinhallinnan nuorelle ammattilaiselle? Academic Work huolehtii kaupallisen alan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta puolestasi. Olipa tarpeissasi jo muutaman vuoden kokemusta kerryttänyt tekijä tai opiskelija osa-aikatyöntekijäksi, me autamme!

Etsitkö kaupallisen alan rekrytointikumppania? Ota yhteyttä!

Miksi rekrytoida kaupallisen alan osaajia kauttamme?

Tunnemme kohderyhmämme ja teemme aktiivista työtä kaupallisen alan kykyjen tavoittamiseksi heidän opiskelujensa alkuvaiheista valmistumisen jälkeisiin vuosiin asti. Lisäksi tutkimme aktiivisesti nuorten ammattilaisten kohderyhmää ja heidän odotuksiaan työelämältä.

Rekrytointiprosessi on sujuva ja vaivaton niin sinulle kuin tulevalle työntekijällesikin. Kauttamme työllistyneet työntekijät ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Huolehdimme siitä, että rekrytointiprosessi vie mahdollisimman vähän aikaasi.

Joustavat henkilöstövuokraratkaisut mahdollistavat rekrytointipalveluidemme lisäksi sen, että saat oikeat työntekijät juuri sellaiselle aikajaksolle kuin tarvitset.

Minkälainen tausta kaupallisen alan osaajillamme on?

Kauttamme työllistyy pääasiassa korkeakoulutettuja nuoria ammattilaisia - tämä tarkoittaa kaupallisella alalla joko ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta valmistuneita osaajia, joilla on 0-5 vuotta työkokemusta. Lisäksi alan opiskelijat työllistyvät usein kauttamme esimerkiksi osa-aika tai kesätöihin.

Millä aloilla voimme auttaa?

Kaupallisella alalla meidän kauttamme työllistytään jatkuvasti esimerkiksi seuraaviin rooleihin:

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään kaupallisen alan osaajat

Olipa tarpeenasi opiskelija, vastavalmistunut tai jo muutaman vuoden työkokemusta kerryttänyt kaupallisen alan osaaja, me löydämme hänet puolestasi! Jätä yhteystietosi, niin kaupallisen alan rekrytointeihin erikoistunut ammattilaisemme on sinuun yhteydessä.

Jätä yhteystietosi
Jaa artikkeli