Tekniikan alan rekrytointi

Haluatko löytää parhaat tekniikan alan osaajat? Olipa tarpeissasi kokoaikainen insinööri tai osa-aikainen insinööriopiskelija, tekniikan alaan erikoistuneet rekrytointitiimimme etsivät osaajat puolestasi.

Oletko tekniikan alan osaajaa vailla? Ota yhteyttä, niin etsimme hänet puolestasi!

MIKSI REKRYTOIDA TEKNIIKAN ALAN OSAAJIA ACADEMIC WORKIN KAUTTA?

Teemme pitkäjänteistä työtä tekniikan alan kykyjen tavoittamiseksi heidän opintojensa alkuvaiheesta valmistumisen jälkeisiin vuosiin asti. Lisäksi tutkimme aktiivisesti nuorten ammattilaisten odotuksia työelämältä, minkä ansiosta tunnemme kohderyhmän erinomaisesti.

Rekrytointiprosessimme on sujuva ja vaivaton niin sinulle kuin tulevalle työntekijällesikin. Huolehdimme siitä, että rekrytointiprosessi vie mahdollisimman vähän aikaasi. Kauttamme työllistyneet työntekijät ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Joustavat henkilöstövuokraratkaisut mahdollistavat, että saat oikeat työntekijät juuri sellaiselle aikajaksolle kuin tarvitset.

MINKÄLAINEN TAUSTA TEKNIIKAN ALAN TYÖNTEKIJÖILLÄMME ON?

Kauttamme työllistyy pääasiassa korkeakoulutettuja nuoria ammattilaisia - tämä tarkoittaa tekniikan alalla joko ammattikorkeakoulu- tai diplomi-insinöörejä, joilla on 0-5 vuotta työkokemusta.

MITÄ TEKNIIKAN ALAN REKRYTOINTEJA TOTEUTAMME?

Tekniikan alalle työllistyy kauttamme lukuisia nuoria ammattilaisia kuukausittain muun muassa seuraaviin rooleihin:

Me autamme rekrytointihaasteidesi kanssa

Vaikeuttaako osaajapula tekniikan alan työntekijöiden rekrytointia? Anna meidän auttaa! Tekniikan alan rekrytointeihin erikoistuneet tiimimme, kohderyhmätuntemuksemme, sekä keinomme tavoittaa alan aktiiviset ja passiiviset hakijat mahdollistat parhaiden mahdollisten osaajien rekrytoinnin.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!
Jaa artikkeli